Saturday, May 16, 2009

killer papers

wooo!
atlast!

paper2 yg paleng killer di abad ini tamat gak dr idop aku.
haha.

dem ar!



pagi td paper foundation earth n structures(fes) 9-12pm.
neks nye paper probability n statistics(probstat) 2.30-5.30 pm.

mabeles gle ah due due paper td.
ade rase cam nak meletop gak ah pale otak aku yg tak bape nak tepu neh.
heh.~

perlu ke untok mencipta soklan2 yg susah smpi ley kasi goyang pointer aku sem neh haa?.
(dah ar pointer dis sem nk gune wat g internship)
(-.-')

*down seketike*

sobsobsob!

tido lagi bagos.

Wednesday, May 13, 2009

probstat vs fes?

yaa.
dis saturday paper
FES and PROBSTAT?

mane satu perlu diutamekan dahulu?

*thinking*





Monday, May 11, 2009

happy happy happy.

happy18th birthday tok adek aku
Ahmad Afiq bin Sujar.

*semoge dier lebey berjaye di mase mase akan dtg dan dimurahkan rejeki.amin!
dan selalu terpelihare dr mende2 yg tak baek~*

(adek aku seko ni nakal sket,tu kene wish extra sket,keh3)


HAPPY MOTHER'S DAY
tok puan Maherah bt hj Makhtar
a.k.a mak aku :)

happy birthday tok hajah Halimah a.k.a
opah aku! hehe~

*sedey tak pat balek celeb mere
ke*

semoge mereke mereke senantiase bahagie hendaknye~












KENANGAN INDAH ENGGAK BISA DILUPAIN!~

Hidup Sepanjang Sem

Aktiviti awal sem mmg boleh dikatekan agak bes... bermula dengan ajakan bangang cik anas dengan menyuruh kitorg pegi intebiu ICEP kunun2 berangan nak gi bandung lah... bukan setakat x dpt... kitorg stage 1 pon x lepas kot... hahahaa... pape pon.. dah x de rezeki.. lgpon ipah bru balek dr bandung... (cam x de kene mengene)

tak dapat masuk ICEP kitorg diterima masuk utk v3 sport carnival 2009... aku ipah n mira department sponsor manekale nisyak plak department pnp (menjadi head selepas turun nye takhta mr TZ).. dengan bermodalkan kata2 manis dan muke2 suci... kitorg mmg x dpt nak mintak sponsor dr mane2 cawangan premis perniagaan.. so nak x nak.. jual lah roti~

(sekadar gambar hiasan.. roti sebenar tidak lah sesedap ini)

hasil penjualan roti selame 3 minggu.. dptlah dlm rm600... wow~!! v3 sepatutnye berbangge dengan kami si penjual roti~ hehehee...

v3 sports carnival berjalan dengan lancar, permainan bes, membe2 bes, hamper pon bes~ papehal top floor u rowk!~ hahahaa gamba2~


nisyak dan nani kegirangan~ budak2 bese lah~

aku dan head arm wrestling aku yang berbeza ngan dak2 asis yg ak pernah kenal~ haha
mira, ika dan ipah yg kegirangan bangat nampaknye (eh kak ika kat blakang tu x nmpk)
anas yg sgt demit~
PM kami~ gune jari pown bole!!~

hahahaa... sports carnival mmg menarik kan rakan2~ ipah gmba kamu kiut diatas ituh~.. hehehe.. tak tipu ikhlas dtg dr hari ehem2~ hehehee....

hari2 membahagiakan di utp kene lah dikenang utk ilangkn tensyen... hehehe
asek pikir yg tensi2 botak pale makcik nak oi~
papehal bak kate ehem2(name dirahsiakan) chill!!~~


structural analysis abes.

ya ya yaa!
1 paper lepas suda.
5 more to go~
huhu

paper yg da lepas tuh structural analysis.
kesimpulan yg ley aku wat pas jawap pekse td adela bese bese aje.
tp aku rase tak puas ati gak ah perform pekse td.dem!
emm ape ape hal,
let bygones be bygones!
haha

emm hopefully neks neks paper,aku akan wat yg terbaek.hehe.
same gak dgn membe membe yg laen. :)

Saturday, May 2, 2009

happy birthday bestest buds.


happy belated birthday !
21 yaww!

MIRA and ABRA

may ALLAH bless u !



p/s : agak kelambatan di situ ye.hee~

kesah study week

ehm,ari ini ari sabtu tp tak rase pung ari ni sabtu.
untok korg sume taw pagi td ktorg de test 1 hydrology.diulangi test 1.
yew! mungken agak melampau kedengaran di ctu,tp tula realiti nye ye.huhu.
and FYI study week da pon start.

so agak2 nye ble korg rase test 2 hydrology ktorg.

emm firasat aku mengatekan saing ngan final.pagi test petang final.haha~
then balek bilek je aku trus tuka jadik incredible hulk la gamaknye.

oke,td tu intro jeh.
motip utame aku nak berkarya kt blog ni cume nak luahkan ketifakpuashatisan aku terhadap sem inih.
gile BUSY wey! [saket otak aku dol!]

actually skang nih pon aku ngah wat lab report EE [environmental engineering or kejuruteraan persekitaran], but then mate aku maken lame maken stimmm~ woohoo~

ngantok siot~

ni br copy lab report senior,lom yg kene nak goreng2 sendiri,lg masak ah aku atas katil.
mane tak nye,berpinar-pinar mate aku nih ngadap laptop. [sadis]

rerakan aku yg ber3 tu plak sedang menyibokkan diri dgn transport.rumet juge begitu.so i je la dlm bilek ni.lonely u~ haha

actually wisau gle wey,lab report de 2 lg,projek transport,esemen hydro(GIS),omwek wiley lagik.urgh! bertimbun gle keje.ni da stadi week wey! tragis ah kesah idop ktorg sem nih.haih~
apekah naseb kami?huhu..

oke la continue lab report EE! [bosan gle!]


*utpians,hepy study week!*
*gewd luck to ur final exam gak :) *




p/s : berpinor wey mate aku,urghh~