Saturday, July 18, 2009

NEW semester.

SUNDAY /AHAD yg pertame di utp. oh sgt la boring rasenye even baru naik sem.ok ok tuka mood. sem baru kena semangat.YEAH! (?) .FYI, me da sampai utp semalam,sabtu around 5 pm gtu la. sgt la penat even bukan me yg drive,EHE. bukan ape saje nak simpan tenage tok unpack stuffs nnt.so smlm me balek utp konvoi la ngan my family.my abang yg drive satria neo and me n my mom naik harrier la.n me senang lenang je dlm kete,KEHKEH! sgt la tak bergune kan. oke oke smlm sampai je tgk tgk rupenye rumet tak masok lg,so cam lega sket coz senang la nak unpacking.Ekceli tak penat sgt kemas smlm coz last monday da dtg utp dulu coz nak cop katil bes,HEHE! so da dapat da ape yg me nak.oh ekceli me tuka bilek.saje tuka angin.and sajela nak menyampaikan hasrat cik abra kite yg teringin sgt nak satu blok ngan ktorg,HAHA! so ktorg ramai2 berhijrah ke blok abra. so nanti senang la nak wat esemen keje pape ke,kalo tak evry study week abra kene la pegi balek blok ktorg. die seko je kan kt blok b dulu. so tok 1 sem terakher b4 ktorg away fer internship neh tapela dok bilek laen.ok je bilek neh. tp bilek lame view lagi ngancam woo. mlm2 kalo tgk cte puake niyang rapik leh tambah la dienye impact tuh.HEE. so ni gamba2 yg sempat di snap mase sorg2 kat bilek,woarghh bosan.



meja tak abes susun lagi ;P


oh katil baru yg empuk. <3

oke oke takley letak byk2,privacy maa.HAHA.yang besnye me still stay kat 1st floor,tamola tggi2 sgt kang awal sem saket pinggang seminggu lak bahana angkat beg berat,HAHA! hiperbola la plak kan. ;D .

So hari neh tade wat ape pon juz tggu hari esok untok dgn semangat.(!) bleurghh. HAHA. ye azam kene betol la wey.sem lepas da kasi me nye pointer goyang (oke tamo cte pasal result).so tobatla sket,KEHKEH. tape tape sem lepas tu akan jadi igauan tok mase tu je.sem neh kene rajen sket kot,dan yg pastinye sem ni akan TRIPLE BUSY kot dr sem sem lepas. yeah resume ETP subjek sume maken susah.emm~.

SO gewd luck to myself la kan and korang korang la. kureng kan skip clas n BLA BLA BLA!. sendiri mau ingatla kan.ceh aku.OK neks taim taip lagi,c ya!~~ ;D

Thursday, July 9, 2009

Rekomendasyen untuk henpon~ hehe

W395

Last 2 weeks, adeq ak ade bli 1 henpon la.. Sony E la ape lg.. menjadi kebanggaan kami berdua~ letak gmba sket


kasik poyo la sket..bukan gmba enset... tp gmba tuan punye enset...
ok berbalek pade enset W395 ni..
bagi aku henset ni teramatlah berbaloi jika dibeli..
untuk mereka2 yang x terlalu kisah akan trend mase kini...
ataupun harge...
sebab henset ni ade walkman..
camera 2MP...(without flash)
blutut ofkos la ader...
keypad ok...
kaler pown cantek...
inclusive of 1Gibs memory card..
cost only 423..
ade tmpt bleh dpt 399 (sumwhere in s'gor)...
untuk mereka yang mebi ade blackberry (chewah)...
nak bli henpon kedua or ketiga dan seterusnye...
ok2 je kalo nak bli henpon ni.. atau pon..
mereka yang bru nak ade henpon....
yang time2 tgh x de duet la henpon ilang...
atau henpon seblom ni terlalu outdated(tapi xnak bazir2)...
atau mmg tgh mencari henpon dlm lingkungan below 500...
henfon ni antara yg latest gak dr sony e..
sbb theme pon xde lg kalo nak search...
february 2009.. ok la dr henpon ak..
dah x klua lg da edition nye...
bak kate hadi(star) baling hanjeng bleh mampos...~

ni gmba W395


comel... smart.. kewl la.. kan2?

sound ok.. lebih ok dr W810i...

selamat mencuba!~