Thursday, October 29, 2009

When 21 girls play with technology

THE MAKE-YOURSELF YEARBOOK





Seronok kan~ haih.. utk member2 ak yg len upload sendiri keh.. hehee upload la bg org nengok muke korg kalo korg dilahirkan pade taun2 lain... mungkin mereka akan rase sgt beruntung jumper korg taun 1988 smpi skrg.. or mungkin ade gak yg akan berpendapat "napelah x idop dlu.. xde la bebulu mate ak nengok" hehee

p/s: upload sendri ak x save gmba engkaw org~ hahahaa

Saturday, October 10, 2009

raye belom abes kan? huhu

Harlow people.
Yayaya selamat hari raye MAAF zaher baten oke kat korg.
Aku taw aku byk buat salah HUHU.
Belom terlambat lagi kan nak wish raye hehe.
Korg bile plak nak mintak maaf kat aku :P
HEE. Joking sajaa.

Oke oke lame gler tak update belog.
Bz gile kot.
Life budak 3rd yr 1st semester mmg cmni ye adek-adek.
Adek sume kena paham la ye.

Skang ni pon ngah bz dgn etp tp masey nak curik curik time ber-belog.hihi
Emm presentation etp rabu neh.
HUWAA! Saye takot sgt kamu tahu tak! Huhu
Tapi aku semangat sgt nak siapkan prototype etp neh.
Lagi lagi aku dgn alia dpt part deco, mmg menarek la! J
Hihi. Kami akan men-deco sebaek mungken ye rakan-rakan.
Haha

Oke actually aku nak cte sal rye la.
Haih tp cm da merepek panjang pasal etp plak.heh
Xpela Nah nah korg tgk gmba sudey la.
Haha sengal la ipah.


Ni family aku (abaikan muke toye abg aku haih)


Bersame opah n kazen2 yg kewl.


rerakan atpn lovey dovey


oke da da aku byk keja
tak bley melewey2 lebey kt cni.
chow :)

Thursday, October 1, 2009

The Most Craziest, Happiest Hari Raya~

When the day totally belong to me and us~


This year punye raya a bit berbeza ngan raya2 sebelum ni..Sebab nyer ni 1st time berpagi raya bersama keluarga belah ayah di Muar, Johor. Sebab sebelum2 ni kitorg balek Muar tengah hari sebab raya kat Batu Pahat dlu. Tapi sejak2 dah x de sape nak diraikan kat bp so move up to muar lah nampaknye. Bes jugak walaupun pada awal pagi hanya la beraya bersama keluarga (spt gmba) dan cik yah (makcik). But at 10-11 a.m most of our relatives already arrived kat rumah cik yah. The sounds of pagi raya can't be forgotten even it happened for every single year we live. Feel it before u can't.

Dalam tengah hari, kitorg telah bergerak ke tanah perkuburan bakri muar utk melawat mereka yg dah pulang ke rumah masing2 bile raye tiba. Ada yang dah lame ada jugak yg bru je pergi meninggal kan kitorang. To tokmak, tokbak, nenek, tok yem, uncle han, uncle din may all of u rest in peace. We miss u~

Lepas tu, aktiviti beraya pon bermula..~ hehee.. bermula ngan rumah mok su ( arwah pok su ji punyer isteri). Makan ketupat untuk kali ke-3 (ye itu suda biasa).
++Duet raye disini?~ tiada nampaknye... hanya hafiy yang berkelayakan.

Rumah kedua adalah rumah tok ne oren (panggil oren sbb setiap kali raye akan bg air oren f&n). Name sebenar tidak diketahui. Makan ketupat buat kali ke-3. Menu teristimewa adalah daging bawang goreng. huhu~ sedap2 mengancam uols~
++ Duet raye disini?~ RM 5

Pulang semula ke rumah cik yah. Uncle hussein panggil (seperti sudah tau ape yg hendak diberi).
"hah pat salam ak. anak2 dan ni, ni je la yg dtunggunye dr ak setiap taun" hehehe (dialog direka oleh aku sendiri) tangan dihulur~ ye salam kaut itu penting
++Duet raye disini?~ RM 50

Plus2 dr akak sedare n lain2 ade la dalam 200 ringgit duet raye taun ni~ waaahh~ baby face kan aku?~ hehehee

x larat nak cite panjang... pastu balek bp nak meneruskan aktiviti menziarah~

ok ak x bg ruang utk ak duduk dengan selesa~

pak ngah, mak ngah, tok lat, tok uda

abang n nina yg gewdik~ kalo tmbh ak mungkin ayah tenggelam~ hih~

kak uda, nina n pya (anak capek) ok abg rizal juga dibelakg

owh itu bukan baju raya ye~

kakwa jangan masuk fesbuk tau gmba hapi yg ni~ OK!