Saturday, October 10, 2009

raye belom abes kan? huhu

Harlow people.
Yayaya selamat hari raye MAAF zaher baten oke kat korg.
Aku taw aku byk buat salah HUHU.
Belom terlambat lagi kan nak wish raye hehe.
Korg bile plak nak mintak maaf kat aku :P
HEE. Joking sajaa.

Oke oke lame gler tak update belog.
Bz gile kot.
Life budak 3rd yr 1st semester mmg cmni ye adek-adek.
Adek sume kena paham la ye.

Skang ni pon ngah bz dgn etp tp masey nak curik curik time ber-belog.hihi
Emm presentation etp rabu neh.
HUWAA! Saye takot sgt kamu tahu tak! Huhu
Tapi aku semangat sgt nak siapkan prototype etp neh.
Lagi lagi aku dgn alia dpt part deco, mmg menarek la! J
Hihi. Kami akan men-deco sebaek mungken ye rakan-rakan.
Haha

Oke actually aku nak cte sal rye la.
Haih tp cm da merepek panjang pasal etp plak.heh
Xpela Nah nah korg tgk gmba sudey la.
Haha sengal la ipah.


Ni family aku (abaikan muke toye abg aku haih)


Bersame opah n kazen2 yg kewl.


rerakan atpn lovey dovey


oke da da aku byk keja
tak bley melewey2 lebey kt cni.
chow :)

1 comment:

[biru][pink] said...

selamat hari raya everybody!!!
hohohoohh