Thursday, May 20, 2010

RINDUU DOWW,

pejam celik pejam celik enam bulan dah kita intern. dan paling aku tak sangka skang da tengah tahun 2010. eh rasa macam baru semalam masuk ke 2010 hehh. pehh laju pulak rasa masa ni berlari. makin lama makin cepat masa berlari, makin cepat masuk final year, makin pening jugak laa kepala pikir fyp la bagai, and makin cepat jugak la aku terjah yu nam haircare angkara rambut gugur. huu. dan yang paling penting makin tua yaay! (sambil tangan wat ombak) =.='


dan dan daan, angkara daripada enam bulan ini jugak la, aku sedikit sebanyak rasa macam aku tak ada life ok. bole paham tak perasaan aku. haha. yaaa pity me. intern aku membosankan. bukan dari segi kerja, kerja tu aku rasa ok laa, maksud aku social life. ehm masa aku dekat ipoh hari tu social life aku masih lagi bole dibanggakan lagi wakaka, tp sejak dua menjak tiga menjak tuka selangor makin lame pulak idop aku. haha. loser la kao ni ipah. -.-'. ye lah mana tak nya kalau dah duduk umah pak sedare kurangla aktiviti soSIAL aku haha. dua bulan dekat HQ pehh macam robot jek. balik kerja tido bangun tido kerja balik. wiken je la bes siket sebab balik umah weeee :D

tp sekarang dah transfer pegi site office, kurang siket laa kerobotan aku. ada la pegi melaghaa sana sini siket dengan osmet a.k.a admin staff ofis aku. boring boring dapatla melampiaskan nafsu tengok wayang main boling hahaha. bole tahan kopak gak la. tapi stil rase cam lame jugak sebab kua berdua je. kalau kua ramai ramai mesti gamat sket. and mende mende camni laa buat aku RINDUUU dekat lu olsS rakanrakan utp ku yang macam ....... (fill in the blank) hee. siyes paling rindu nak gossip la wey teeheee. dan lepak moment kite dekat ameeth, kat canselor hall. pehh paling rindu tu ah nak gossip2 kat walkway canselor hall, torbaekk. tak ada makhluk lain kacau bole gelak gulingguling siap haha! i miss those days ok :( tak saba nak balik utp nak pung pang pung pang dengan korang hehe. rindu woo ayat ko abra pung pang pung pang haha. tp tak nak ah balik utp wat esaimen semua. haha. pelik laa cam mana aku bleh tak rindu kan kau wahai esaimen. haha nasib lu la esaimen. ;P ada jodoh kita bercinta (merepek kerepek ni tayah layan pon takpe)


oke oke penat la mencacai ni. haha orang lain semua tengah busy nak wat slide report bagai aku ada masa pulak nak merepek meraban kat sini, hihi. oke pasni sambung la bekerjaaaaaaa (kerja ke? kikiki). tu je la lifee aku haaa. oke dah buhboiii~!!

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)